Mad Max

Afgelopen zondag werd er door de Urban Photo Collective een fotoshoot meeting georganiseerd op de oude scheepswerf Verolme bij Bolnes met als thema Madness. Dit thema is gebaseerd op de film Mad Max. Een collega tipte mij over dit event omdat ze zelf ook aanwezig zou zijn met haar motorclub. Omdat ik me niet had ingeschreven wist ik ook niet wat me te wachten stond en of ik wat foto’s mocht maken. Gelukkig mijn camera wel meegenomen en gedurende een kleine 45 minuten toch redelijk wat geslaagde foto’s kunnen schieten (de meeting zelf duurde de hele dag). Kan niet anders zeggen dan dat het er schitterend uitzag en dat de deelnemende modellen en visagistes prachtig werk geleverd hebben!

Constance Bashford_def
Constance Bashford

Cynthia Scheppin en La Rouge Visagie Ayten_def
Cynthia Scheppin

Marieke Bekkers en Yoru Chan2_def
Marieke Bekkers