Fotoshootdag Brienenoordbrug

De fotoshootdag die 30 mei werd georganiseerd onder de Van Brienenoordbrug heeft me mooie foto’s opgeleverd. Positief verrast, mag ik wel zeggen, want ik had er een beetje een hard hoofd in. Welke modellen hebben zich aangemeld en krijg je die dag ook de gelegenheid om juist met die modellen te shooten, die je zelf op het oog hebt. Van tevoren had ik al een voorkeurslijstje, maar op de dag zelf is het afwachten of die modellen ook jou als fotograaf willen. En als er door de organisatie al een indeling is gemaakt dan moet je helemaal maar afwachten aan wie je wordt gekoppeld. Maar… het pakte goed uit! Direct shooten met mijn eerste keus, Esther leverde ook meteen de allerbeste resultaten op. Daarna, ook onverwacht, een duoshoot met Cynthia & Samantha en tot slot een shoot met Xenia. Met Xenia hadden we ook nog de medewerking van visagiste Andrea van den Haselkamp. Dat werden kleurrijke foto’s. Hieronder van de drie shoots mijn eerste keuzes (voor het mooiste beeld even de foto aanklikken)!

Esther1_def.jpg
Esther
CenS3_def.jpg
Cynthia & Samantha
Xenia12_def.jpg
Xenia