Winter-Fair

Van 3 t/m 7 december is er weer een Winter-Fair in Ahoy Rotterdam. De 4e editie alweer. Tijdens deze dagen is er twee maal per dag een modeshow. De eerste om 12.00 uur en de tweede om 14.00 uur. Hiervoor werden nog fotografen gezocht. De bedoeling is dan dat alle modeshow deelnemers later een foto krijgen van hun optreden. Elke dag zijn er weer andere modellen. Voor de vrijdag en zaterdag neem ik de fotografie voor mijn rekening. Maar eens kijken of het iets voor mij is, modelfotografie op de catwalk. Als er maar voldoende licht is en ze staan een momentje stil, dan moet het lukken. De oproep werd gedaan op een Facebookpagina voor beginnende fotografen, dus mocht ik het totaal verknallen, dan heb ik in ieder geval het excuus dat ik nog maar een beginner ben. Daar komt ook bij dat de vergoeding bestaat uit een entreebewijs voor de rest van de dag voor 2 personen (tickets a 11 euro per persoon in de voorververkoop). Daar zijn een aantal fotografen op tegen, want de vergoeding is dus best karig. Daar staat wel tegenover dat ik alle foto’s met mijn logo er op mag opsturen en ook zelf het formaat mag bepalen. Veel vrijheid dus en verder geen eisen voor wat betreft ervaring fotograaf. Dan kunnen we dit dus gewoon doen. Hoe kom ik anders aan gratis ervaring. En voor de rest gewoon gezellig genieten van twee dagen Winter-Fair!