Macrootjes

Het maken van foto’s van hele kleine beestjes of bloemen met een groothoeklens. Het is wel verslavend, want nu ik er zelf een paar gemaakt heb wil ik er ook meer van gaan maken. Mag ik wel opschieten, want de zomer is voorbij en de felle kleuren gaan plaatsmaken voor herfsttinten, wat overigens ook niet verkeerd is. Wel wat betreft de insecten. Die zullen wat moeilijker te vinden zijn en metname die met de mooie kleuren. Daar komen dan wel weer de paddestoelen voor terug die het ook altijd goed doen op een foto. En wat te denken van dauwdruppels en spinnenwebben, of nog mooier, dauwdruppels op spinnenwebben. Inspiratie zat. Die fotocamera heeft wat teweeggebracht zeg. Vliegtuigen en macro’s, van telelens naar groothoeklens. Beiden zijn leuk en geven genoeg variatie. Overmorgen mijn verjaardag en de camera is mijn cadeau. Op deze site zullen de mooiste foto’s geplaatst gaan worden. Inmiddels staan er al wat vliegtuigen op en de schaatsfoto’s bij de molens van Kinderdijk. Die dan nog wel gemaakt met de vorige camera, maar te mooi om niet te tonen. Als mijn blogjes dus wat minder frequent voorbij komen dan weet je waardoor dat komt. Dan zit ik ergens in de natuur of langs de baan. De resultaten zie je dan in fotovorm wel terug. En ze zeggen niet voor niets: Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden!