The Curse of the Enchanted Elements

Gwendolyn van den Eynde is de schrijfster van het boek The Curse of the Enchanted Elements. Ze kwam op mijn pad dankzij een foto die ik gemaakt had bij Elfia (Arcen) van cosplayer Annelin van Gerven. Toen ik de foto op Facebook gepost had gaf ze als opmerking onder mijn foto: ‘Deze is magisch mooi! Kan me zelfs inspiratie geven voor mijn volgende boek (ben schrijfster in mijn vrije tijd). dank je wel!’ Een mooier compliment kun je niet krijgen als fotograaf!

Natuurlijk zou het voor mij een eer zijn als deze foto als cover of ergens in een van haar boeken gebruikt gaat worden. Zo kwam ik dus met haar in contact. Vorige week ontving ik bovenstaand boek met een persoonlijke tekst er in. Of ze mijn foto gaat gebruiken weet ik nog niet, maar ik kan iedereen alvast wel dit boek aanbevelen. Via haar website Fairy Books kun je het boek bestellen en lees je meer over de schrijfster zelf.

Het boek laat zich het best omschrijven als geweldloze fantasie en is momenteel alleen in het Engels verkrijgbaar. Waar het boek over gaat kun je direct lezen op deze site, waar je het boek ook meteen kunt bestellen: Autorhouse.

Annelin van Gerven