Ex

Ex-collega, zo kan ik jou noemen. Of toch niet? Als je geneeskunde studeert binnen dezelfde organisatie en dan wat bij kan verdienen op de afdeling waar ik werk, dan ben je even mijn collega, toch? Nu studeer je weer en ben je geen directe collega meer. Indirect nog wel verbonden door de organisatie. Mijn werkgever, jou opleidingsinstituut. Netjes gewacht tot je hier niet meer werkte en toen vriendelijk gevraagd of je zin had in een shoot. Idee was een wet-hair shoot in zwart/wit. Wet-hair dat ging nog wel, maar naarmate we verder shooten liet ik het zwart/wit beeld varen. Het zou niet kloppen, kleur was beter in plaats van zwart/wit. Denk dat ik daar misschien een model met stijl haar voor moet nemen of een ander type model. Om toch een beetje in de buurt van het thema te blijven dan maar de achtergrond kleurloos gemaakt. Nu spring je er nog meer uit! Even voorstellen….mijn ex-collega Romy-Fleur!

Romy5_def
Even klikken op de foto voor vergroting!