Rowan (part 1)

Zaterdag 14 februari, Valentijnsdag 2015, had ik mijn 2e fotoshoot met de nieuwe camera. Inmiddels ben ik al aardig gewend geraakt en mis ik mijn oude toestel geen moment. Dit keer op stap gegaan met Rowan. Wederom was Rotterdam het decor en als thema hadden we gekozen voor een wat ruige/stoere shoot op wat minder frisse/toeristische locaties. Tussen het switchen van locatie wisselde Rowan van kleding en dat pakte heel goed uit. Hierdoor werden het namelijk 2 shoots in 1. Ook het aantal (geslaagde) foto’s was dermate groot dat we er maar een part 1 en part 2 van gemaakt hebben. Vandaag part 1 online gezet. In de loop van de week volgt part 2 en kun je straks duidelijk de verschillen zien tussen beide shoots. Wat we zeker weten is dat we nog vaker zullen shooten, want het liep als een trein en ideeën voor de volgende keer werden al direct gemaakt. Top Rowan, leuk om met jou samen te werken!

Rowan1_def.jpg