Nieuwe apparatuur, nieuwe shoots

De kop is er af. De eerste shoot van 2015 zit er al weer op. Petra had de primeur om geshoot te worden met mijn nieuwe spiegelreflexcamera. Mijn keuze was gevallen op een Sony A58Y spiegelreflexcamera. Ik zal jullie niet vermoeien met alle technische mogelijkheden en specificaties. Wat wel het vermelden waard is zijn de beide lenzen die bij de koop waren inbegrepen: de standaard 18-55mm lens en de 55-200mm lens. Metname die laatste is uitstekend te gebruiken bij portretshoots. Nu alleen nog sparen voor een 50mm lens. De shoot met Petra vond plaats in hartje Rotterdam. Idee was een soort van zakenvrouw-in-the-city shoot. De zabrapadfoto die ik daarbij voor ogen had lukte niet helemaal vanwege de drukte, dus dat doen we een andere keer nog eens over. Visagie is perfect gedaan door Gulcan Aktas (savron.nl).

Petra8_def.jpg