Tropische temperaturen

Ik was er nog aardig doorheen gerold deze winter. Geen dag ziek en amper verkouden geweest. Afgelopen dagen hadden ze me dan toch te pakken en lag ik 2 dagen voornamelijk op bed met koude rillingen en koorts. Zal niet vaak voorkomen in een maand als april. Ik ben niet de enige, dat scheelt. Maar toch, als je het te pakken hebt dan interesseert het je even totaal niet hoeveel medelanders ook met griep op bed liggen. En dan heb ik het nog niet eens zo ernstig te pakken, want afgezien van koffie, heb ik mijn eetlust niet verloren en was ik ook niet beroerd. Dus een echte griep kun je dit ook weer niet noemen. Die koffie is trouwens wel apart. Volgens mij heb ik de dag voordat ik ziek thuisbleef zoveel koffie op mijn werk gedronken, dat het doorgewerkt heeft in mijn ziekzijn of zoiets. Ik moest er even niet aan denken en heb dus nu al 2 dagen geen slok gedronken. Morgen weer naar mijn werk en maar eens voorzichtig een slokje proberen. Wie weet, straks lust ik nooit meer koffie en ga ik over op iets anders wat ik normaal nooit drink: thee! Nee, dat gaat het zeker niet worden. Je zult mij niet aan de thee zien. De trek in koffie komt echt wel weer terug. Net als de zon en de warmte, komt ook echt wel weer terug. Waarschijnlijk gaat het straks zo snel zomer worden dat je je verkouden neus nog moet insmeren tegen het verbranden. Dan wordt Koninginnedag misschien wel tropisch warm met een temperatuur van boven de 30 graden. Volgens mij overdrijf ik een beetje of heb ik toch nog lichte koorts met tropische temperaturen in mijn hoofd. Eerst maar beter worden en dan… laat dan de lente maar eens beginnen.