Noem mij maar Frank dan

En dan ben je ineens tot leider van E9 gebombardeerd. De groep van Lukas werd te groot en aldus kwam er bij de pupillen een E9 team bij, waar ook hij naar toe verhuisde. De langs de lijn koukleumende ouders wordt dan vriendelijk verzocht een leider (met korte ei) te leveren die legaal mag schreeuwen langs de zijlijn. Dat dan weer wel. Het takenpakket bestaat ook uit het maken van de opstelling en je coachende talenten gebruiken om het clubje naar een behoorlijk resultaat te leiden. Direct na mijn officiele benoeming, kuch, begon ik al 4-3-3 opstellinkjes te bedenken, maar aangezien ze met 1 keeper en 6 veldspelers spelen, blijft er niet veel over dan een 2-2-2 opstelling. A.s. zaterdag de eerste competitiewedstrijd, uit tegen SHO, en er is nog zoveel te regelen. Ik moet me toch afvragen hoe ik er representatief uit ga zien: Met een lange regenjas of trainingspak, een kladblokje, dikke frons boven mijn wenkbrauwen of … Noem mij maar Frank! Als ik goed in mijn rol blijf dan zou het zomaar kunnen dat ik mijn broer Ronald ga noemen, al weet hij nog van niks. Staat trouwens ook wel leuk op mijn CV: Koots van de Eetjes.