Marbella, mooi en rijk

Net terug van vakantie. Lekker nog anderhalve week vrij en daarom tijd genoeg om de in Spanje gemaakte foto’s te bewerken. Familiekiekjes voor op Facebook en de overigen voor de website. Het uploaden van per telefoon gemaakte foto’s doe ik amper. Heeft te maken met mijn kieskeurigheid. Nabewerken van foto’s is, zoals de meesten inmiddels wel weten, voor mij een must. En hoewel de camera’s op mobieltjes steeds beter worden is dat nog lang geen garantie voor kwalitatief goede foto’s (ja ik weet het, daar zijn de meningen over verdeeld). In de categorie Landscape een mooie foto vanaf het strand bij Marbella met op de achtergrond een vuurtorentje en een mooie golf vooraan.

Voor de categorie Diverse een gele McLaren. Een van de vele peperdure auto’s te zien op de boulevard naast de haven. De auto had wat lakschade aan de achterkant, maar dat is vakkundig gerepareerd in de digitale garage, genaamd Photoshop.