Photoshop Fun

Zo, eindelijk weer even tijd voor een nieuwe blog. Door de drukke periode, met onder andere 2 bruiloftshoots, weinig tijd gehad om te schrijven. Niet verkeerd natuurlijk, want het blijft toch een hele eer om een bruiloft vast te mogen leggen. Na een dag shooten, met meestal over de 200 foto’s is het de weken erna volop aan de bak om de foto’s uit te sorteren, na te bewerken en uiteindelijk te branden op dvd. Op de Weddings pagina kun je wat voorbeelden van mijn laatste werk vinden. Ondanks alle drukte toch ook nog even tijd gehad om aan mijn portfolio te werken. Dat is toch echt het leukste wat ik doe. Dit keer opnieuw met Sarina op pad gegaan en bij de Kunsthal ons lekker uit kunnen leven. Schieten met Sarina levert altijd wat moois op en daarom hieronder een paar resultaten. Eentje voor de categorie Fantasy vanwege de speciale bewerking. En daaronder een close-up waarbij ik voor de huid een nieuwe retoucheertechniek heb gebruikt in Photoshop. Resultaat vond ik verbluffend! Verbluffend goed!