Viva Barcelona

Dat een bezoek aan Barcelona tijdens onze vakantie naar Spanje zou plaatsvinden, stond al maanden voor vertrek vast. Eenmaal in Barcelona liepen we naar het Palau Nacional (Nationaal Paleis). Een imposant gebouw dat werd opgericht ter gelegenheid van de wereldtentoonstelling van 1929, dat op de flank van de Montjuïc-heuvel werd georganiseerd. Tegenwoordig huisvest het gebouw het belangrijkste museum van Catalonië. Vanaf het plein voor het Nationaal Paleis heb je een prachtig zicht over Barcelona. Daar zagen we de gekleurde vogels waar toeristen voor een klein bedrag mee op de foto mochten. Hebben wij niet gedaan, maar wel snel een foto geschoten. Met Photoshop de Selective Colors techniek gebruikt en zie daar de prachtige foto! Voor deze en andere Selective Colors foto’s klik je hier.

Barcelona1_def2