Pole fitness

Een aantal weken terug voor de eerste keer een heuse studioshoot gedaan met alle denkbare studiomaterialen bij elkaar. En het was ook nog eens niet de eenvoudigste shoot. Namelijk één met een paal en een aantal acrobatische poses door verschillende dames. Pole fitness is een intensieve en uitdagende fitnesstraining, waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Doordat het kracht kost is er dus geen tijd om even een minuutje in dezelfde houding te blijven hangen. Gelukkig kunnen we spreken van een geslaagde dag, want ik heb er prachtige plaatjes aan overgehouden. De dames op de foto’s hieronder zijn van boven naar beneden: Ramona, Mariska en Kimm. Dank, John Gouw voor het gebruik mogen maken van jou studio in Schiedam en je expertise op het gebied van studioshoots! De sportkleding die de dames dragen is van Dragonflybrand.com

Ramona2_def
Ramona

Mariska1_def
Mariska

Kimm2_def
Kimm