Elfia Haarzuilens 2016

Als je voor de eerste keer naar Elfia gaat dan kijk je je ogen uit. Het grote terrein rondom het kasteel, maar vooral de diversiteit aan deelnemers. Voor mij de eerste keer dus, eind april in Haarzuilens bij kasteel De Haar. Het werd een lange dag rondstruinen en fotograferen. Ook het weer viel uiteindelijk niet tegen. Enige probleem is dat er vaak veel fotografen elkaar in de weg staan en je niet echt de tijd kunt nemen om uitgebreid te shooten. Uiteindelijk toch een mooie serie van 18 foto’s overgehouden. Geeft ook een prima indruk van de diversiteit en creaties. Ben zeker ook blij dat ik Cpt. Constance Bashford wederom voor de camera heb gekregen en dat we tijd hadden voor een korte shoot.

web_Constance3_def
Cpt. Constance Bashford

web_Assassin Jeanine2_def
Assassin Jeanine

web_Whitney Krokke_def
Whitney Krokké