Van prinsessen en sprookjes

In één week tijd twee keer hetzelfde model voor de lens in twee totaal verschillende jurken. Dat kan! Mits je het juiste team bij elkaar hebt. Met de kleding van Boutique Layali, het vakmanschap van eigenaresse/Make-Up And Hair (MUAH)/visagiste Layali Selima en fotomodel Sarina Sara Si heb je gewoon alles in één. Als fotograaf is dit een ideale situatie. Je kan snel afspreken en agenda’s naast elkaar leggen. En wat ook niet onbelangrijk is: het klikte gewoon (en dan heb ik het niet alleen over mijn camera)! Alles oogt natuurlijk en vertrouwt en dat zie je terug in de foto’s. We gaan hoogstwaarschijnlijk op regelmatige basis samenwerken en ons meer en meer richten op commerciele activiteiten. Hierover binnenkort meer. Misschien dat sprookjes niet bestaan, maar prinsessen wel!

Sarina8_def

Sarina14_def