De 25e shoot

Een kleine mijlpaal is bereikt. Vorige week Modelshoot nummer 25 met Felicia. Dit keer in samenwerking met Remona van Son, haar vaste visagiste/mua. Het was geen geplande shoot, maar door afzeggen van de fotograaf waarmee ze zouden shooten. Omdat het ook nog eens in het Oosterpark in Ridderkerk zou plaatsvinden was het voor mij geen probleem om te reageren op de oproep voor een vervangende fotograaf. En ik ben blij toe, want de resultaten waren uitstekend, mede geholpen door het mooie weer. Shoot nummer 25 dus, hoewel ik er al wel meer gedaan heb, maar soms waren de resultaten te mager om er ook een echte serie van te maken. Voor een beetje leuke serie wil ik toch wel minimaal 7 a 8 foto’s hebben. Dit was trouwens ook al de tweede keer dat ik met Felicia heb samengewerkt, maar de eerste keer heeft me dat te weinig foto’s opgeleverd om het ook echt een serie te noemen. En ik wordt ook steeds kritischer op mezelf, zeker als ik terugkijk naar de foto’s van vorig jaar met mijn oude fototoestel.

Felicia9_def.jpg