De jaren 20

Zoals gezegd, na de shoot met als thema De jaren 60, een paar dagen later de shoot met als thema De jaren 20. Opnieuw ging visagiste Priya Khoesial aan de slag. Dit keer met model Maanse. Waarom je bij de jaren 20 meteen aan een bruin café denkt weet ik niet, maar kennelijk is dat toch een beeld of sfeer die bij die tijd past. We kennen allemaal wel die oude foto’s met een dame aan de bar met een sigaretje in sigarethouder tussen haar vingers. Die sfeer wilden we proberen vast te leggen. In een café annex koffiebar in Rotterdam mochten we wat foto’s maken. Een echt bruin café was het niet, maar qua belichting moet het allemaal ook niet te donker zijn binnen. Ook de make-up was te mooi om het allemaal in bijvoorbeeld sepia-foto’s om te zetten. Daarna nog wat foto’s buiten gemaakt en dat is natuurlijk echt mijn ding. Een geslaagde middag, mooie foto’s en een leuke samenwerking. Complimenten voor het hele team!

Maanse8_def.jpg

Maanse19_def.jpg