Binnen vs buiten

Laatste modelshoot dit jaar was bij Beautypartners Nederland in Rotterdam. Met model Deborah Jacqueline en Muah (Make-up and hair) Sadiye Baran Yumuşak. Aangezien ik geen eigen studio heb en dus ook geen lampen, achtergronden en andere studiomaterialen, moest ik zelf een geschikte plek in het herenpand zoeken voor de binnenshoot. Het werd uiteindelijk de zolder. Onder een zolderraam en aan twee kanten make-up spiegels met ingebouwde spotjes als extra verlichting. Ik had gelukkig wel mijn statief meegenomen. Daardoor waren de foto’s superscherp, maar het effect van kunstlicht was zichtbaar op de foto’s. De originele kleuren van de make-up waren ineens vervangen door geel en goud. Uiteindelijk met wat softwarematige ingrepen toch nog veel van het geel en goud kunnen verwijderen. Helemaal tevreden ben ik niet, maar gelukkig hebben we ook nog een aantal buitenshoots kunnen doen. Bij deze foto’s kwamen de originele make-up kleuren gelukkig wel goed tot z’n recht.

Deborah12_def.jpg