Oasis of the Seas opnieuw vastgelegd, maar dan anders

Opnieuw een foto van de Oasis of the Seas, het schip dat 2 weken geleden aankwam voor onderhoud en afgelopen dinsdag weer vertrok. Dit keer heb ik de foto vanaf de kade voor het schip genomen. Het schip is enorm, maar als je vanaf bijvoorbeeld de Erasmusbrug het schip in z’n geheel er op zet, dan krijg je niet echt een goed beeld van de werkelijke grootte. Met deze foto heb ik een poging gedaan om dat wel voor elkaar te krijgen. Daarna nog een HDR sausje erover en het eindresultaat mag er zijn. Juist door de HDR nabewerking krijg je meer details van het schip te zien en lijkt het net een tekening. Je houdt ervan of je houdt er niet van. Ik wel in ieder geval! (tip: klik op de foto en hij komt volledig tot z’n recht)

Oasis-of-the-Seas_bew_hdr.jpg