Coming up soon

Inmiddels grote ontwikkelingen op fotogebied voor mij persoonlijk. Waar ik in eerste instantie heb verteld dat portretfotografie niets voor mij is, moet ik daar toch deels op terugkomen. Ik heb nog steeds geen eigen studio (en die wil ik ook niet), dus wat betreft studioportretten geldt dat nog steeds. Maar buitenshoots zijn uiteraard wel mogelijk. En dan zal ik me ook niet bezighouden met familieportretten, maar wel met modelfotografie. Dat is namelijk een vorm van fotografie waarbij je werkt met modellen die wellicht een carrière in de modellenwereld ambiëren, maar waarbij je ook te maken krijgt met visagie, make-up artists (MUA’s) en specifieke opdrachten voor bepaalde thema’s. Zeer gevarieerd dus met vele mogelijkheden om een portfolio op te bouwen. Vaak is werken op TFP-basis (Time For Print) mogelijk en kost het dus niets, terwijl zowel model als fotograaf er mooie foto’s aan overhouden voor de eigen portfolio. Afgelopen zondagmiddag de eerste shoot gedaan met Mandy. Komend weekend staat de volgende shoot alweer op het programma. Een voor Gulcan Aktas in het Euromastpark. Zij studeert aan de Haagse & Brabantse Visagieschool en wil in het park een opdracht voor school uitvoeren. Kijk er nu al naar uit om met model en visagist samen te werken. De resultaten van de shoot met Mandy en de (hopelijk) vele shoots die zullen volgen komen hier.