Fashionista

Ineens lijk je wel een fashionista blogger. Met de camera in de hand loop je door het nieuwe Centraal Station in Rotterdam. Fashion had ik nog niet eerder als foto categorie, dus een leuke uitdaging. Een dag na de officiële opening van het CS stonden er diverse feestelijke activiteiten op het programma. Vrijdagmiddag onder andere een Fashion Poort show met talentvolle designers die hun collectie showden aan de reizigers in de stationshal en daarbuiten. Odair Pereira (www.DAIRdesign.com) was de Fashion Director en is zelf ook designer. Ik ken hem al een aantal jaren, dus dit was een uitgelezen kans om te kijken of mode fotograferen leuk is om te doen. Leuk was het wel, maar ook erg moeilijk. Gelukkig waren er ook een aantal buitenopnames met een lekker zonnetje erbij. Hieronder een drietal foto’s. Informatie over de collectie en de designer heb ik voor het gemak maar direct op -en onder de foto’s geplaatst.

Fashion2_bew-BorderMaker
Design: Odair Pareira www.DAIRdesign.com

Fashion3_bew-BorderMaker
Design: Ron van den Bosch www.carbonio.nl

Fashion5_bew-BorderMaker
Design: Sarah Serranno www.sarahelmahi.com