Mooi bewerkt

Zoals jullie waarschijnlijk wel is opgevallen, ben ik de laatste tijd behoorlijk aan het experimenteren met fotobewerkingen. Sowieso is het verstandig om elke foto een nabewerking te geven met een softwareprogramma, maar je kunt ook bewust extra bewerkingen toepassen die direct opvallen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij mijn High Dynamic Range (HDR) foto’s en de Selective Color foto’s. Daar zijn dan deze week ook nog een keer de Reflection foto’s bijgekomen. Bij Reflection creëer je een weerspiegeling in een al dan niet bestaande rivier of vijver. Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als de originele weerspiegeling er niet is of niet goed zichtbaar is. Het geeft in ieder geval fantastische resultaten! Bij onderstaande foto heb ik 2 technieken bij elkaar gebruikt. Selective Color om het vliegtuig te accentueren binnen zwart/wit en Reflection voor de weerspiegeling.

Corendon-Airlines.jpg