Het winkeltje

In de Witte de Withstraat in Rotterdam staat dit nogal opvallende winkeltje, badend in het licht. Het staat daar vol met allerlei mystieke spulletjes. Lampjes, beeldjes en ik geloof zelfs occulte boeken. Deze foto heb ik laat op de avond gemaakt en vervolgens nabewerkt tot een HDR (High Dynamic Range) foto. Een HDR foto behoor je officieel te maken door minimaal 3 opnamen te maken, waarbij 1 foto onderbelicht, 1 foto normaal belicht en 1 foto overbelicht is. Deze drie voeg je samen en je krijgt een HDR foto. Gelukkig is er ook software die het mogelijk maakt om foto’s om te zetten naar HDR. Dat is dus ook wat ik gedaan heb met onderstaande foto. Het ziet er volgens sommigen heel nep uit, maar als je er van houdt dan levert het unieke plaatjes op.

Witte-de-Withstraat_bew_tonemapped.jpg