Alle goeds

Het einde van 2012 is in zicht en nog maar 1 werkdag te gaan, aanstaande vrijdag 28 december. Ondanks dat het leuke kerstdagen beloven te worden, kijk ik ook al een beetje uit naar 2013, omdat er heel wat op de agenda staat en het daardoor een druk jaartje gaat worden. Allereerst ons 12,5 jarig huwelijksfeest eind februari. Dan mijn HBO opleiding die ik in juni hoop af te ronden. En voor wat betreft de fotografie heb ik al 2 projecten in gedachten. Te beginnen met project China Light in januari. De Chinese traditie van lichtfestivals is in Rotterdam aan de voet van de Euromast neergestreken en staat daar nog tot 14 februari. Project 2 wordt de Luchtmachtdagen die op 14 en 15 juni plaatsvinden op vliegbasis Volkel. Beide projecten zullen als het goed is flink wat foto’s op gaan leveren en die zal ik t.z.t. uiteraard op deze site publiceren. Kijk echter niet raar op als deze site de komende maanden nog een paar keer van lay-out verandert, want je foto’s op een mooie manier presenteren is niet eenvoudig maar wel belangrijk. Eigenlijk zijn er dus minimaal 3 stappen: foto maken, foto bewerken en foto publiceren. Nog een hoop te leren het komende jaar en vooral veel uitproberen. We gaan het allemaal zien. Morgen eerst de Kerstnachtdienst en voor 2e Kerstdag staat een brunch op het programma. Fijne dagen allemaal en alle goeds voor 2013! En voor iedereen wens ik:

May the road rise to meet you,
May the wind be always at your back,
May the sun shine warm upon your face,
The rains fall soft upon your fields and,
Until we meet again,
May God hold you in the palm of His hand.

(St. Patrick’s Blessing)